Bruisend Nijverdal

Even een soort van uitstapje van de moodboards / shoppinglists / kleurenplannen enz ... maar toch ook weer niet helemaal :)


Dit weekend is er namelijk 'Bruisend Nijverdal'. Sowieso al een leuk evenement met diverse optredens en activiteiten in een grote tent en het centrum van Nijverdal, de plaats waar ik woon. Maar extra leuk is dat ik zondag aanstaande met mijn moeder op de 'Bruisende Braderie' met een stand aanwezig zal zijn.


Mijn moeder en ik zien onszelf als een creatief duo; zij haakt en breit erop los, ik ben dan natuurlijk meer van het plaatje; Wat gaan we maken en in welke kleuren gaan we dat maken? Daarnaast maakt mijn moeder heel eigenwijs ook dingen die zij leuk vind, wat resulteert in een breed aansprekende collectie aan handgemaakte accessoires, zie ook haar account op Insta; handmadestuff_byels


We bieden onder andere wandkleden, wandhangers, spreien, dekentjes, een vloerkleed, knuffels, bijtringen, enz. Leuke handgemaakte kraamcadeaus of toffe knuffels voor die ene kinderkamer. Ik zou dan ook zeggen, mocht je in de gelegenheid zijn, kom gezellig langs!
Dit biedt mij de mogelijkheid om live jouw interieur-vragen te beantwoorden (handig is dan wel om foto's te kunnen laten zien).

Of om vrijblijvend in gesprek met me te gaan, om eventueel een afspraak in te plannen voor een moodboard + shoppinglist / kleuradvies / interieur advies. Zodat jouw huis straks ook helemaal klaar is voor een gezellig najaar en helemaal passend is bij jou wens en smaak.

Happy home = happy living#braderie #bruisendNijverdal #handgemaakt #babyaccessoires #interieurvragen #interieuradvies #nijverdal #styling #stylist #happyhome


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven