top of page

Project 1; Babykamer

Bijgewerkt op: 15 apr. 2022


Het is een hele tijd stil geweest!


Daarvoor heb ik wel een gegronde reden;

Afgelopen 30 November hebben we een klein meisje in ons gezin mogen verwelkomen.

Ze heet Gwen en is natuurlijk prachtig. Gelukkig is alles voorspoedig gegaan en was ik zelf ook snel weer op de been. Haar grote zus is enorm trots en ons gezin heeft de afgelopen maand vooral erg genoten van elkaars gezelschap.


Het is de eerste 'opdracht' die ik heb vervuld in naam van 'De Stijlschuur'. De babykamer van Gwen, mijn eigen dochter. Zo wordt zichtbaar wat ik in mijn mars heb en wat mijn stijl is. Ik neem jullie dan ook graag mee in de wondere wereld van Gwen haar kamertje.


Ben gestart met het maken van een moodboard


Al snel werd voor mij duidelijk dat rotan een groot onderdeel zou zijn van het geheel.

Heb een mooi antiek rotan wiegje gescoord op #marktplaats. En ook het behang van #mayandfay is daarna snel bepaald. Het is behang 'oasis pink' en heeft een heerlijk sfeertje vind ik. Aan de hand van het behang heb ik de kleur voor wanden en plafond bepaald, een nude/beige tint van #farrowandball, maar ook de kleur voor de meubels.


De meubels; een commode kast en een ledikant (voor straks als wiegje te klein is, staat nu nog in onze schuur) zijn van Gwens zus geweest. Deze hebben we iets van 6 jaar geleden via Marktpklaats aangeschaft, bij een mevrouw die oude meubels een likje verf gaf en deze weer doorverkocht. Toen in een grijze kleur laten verven, nu hebben we deze voor Gwen in een mooie Terracotta kleur van #Gamma geverfd.


Persoonlijk ben ik dus een grote voorstander van het gebruiken / hergebruiken / upcyclen van oude meubels, dit is wel kenmerkend voor mijn stijl. Daarnaast gebruik ik graag kleur, wordt ik minder blij van witte wanden.


Voor de styling van de kamer heb ik dus veel rotan gebruikt;

- hanglamp van #sklum

- kinder rotan bankje van #sklum

- rotan wandrekje #kwantum

- hangers aan wandrekje #kwantum

- spiegeltje #kruidvat


Maar ook een aantal andere items;

- hemel in nougat kleur van #jollein

- goudkleurig mobiel met sterren #annanina

- rond jute vloerkleed #volero

- donkere hout kleurige jaloezien #veneta

- ronde mand met pompoms #kwantum

- antieke leren koffers #2switch

- wandkleed met regenboog #kwantum

- wandhanger met vilten bloemen #kidsdepot

- deken met wafel structuur #koeka


Hopelijk heb ik je met deze blog kunnen inspireren.


Laat gerust een reactie achter over wat jij ervan vindt / wat jij anders zou doen / of jij het ook zo gaat aanpakken, hoor graag je mening! Ook als je tegen zaken aanloopt in je eigen interieur, laat het me weten en wie weet kan ik je verder helpen.


... enjoy your home!88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page