top of page

Verkoopstyling in Nijverdal

Ben me toch een potje blij en trots! Heb een eerste enthousiaste klant in Nijverdal mogen helpen aan de verkoop van hun woning. Ben helaas nog niet in bezit van de 'officiële foto's' maar kan het niet langer 'binnen houden'.


Het is een gezin met drie jongens en zij wonen vlakbij het centrum van Nijverdal. Een echte pluspunt, maar daarnaast ook met een mega-grote fijne tuin incl overkapping en schuur attached. Perfecte starters woning, of voor een gescheiden persoon.


Het gezin had aal bezoek gehad van de makelaar, en hadden hiervoor al het een en ander opgeruimd (wat voor een perfecte klant is dat??). Wat mij meteen opviel is dat het daardoor ook best wel wat sfeer miste. Na het na lopen van het gehele huis + de tuin, heb ik thuis een advies rapport gemaakt.


Hierin vooral bepaalde attentie punten + de verbeterpunten die ik voor hen zou regelen. En afgelopen dinsdag (het was warm) was het dan zover ... heb het hele huis onder handen genomen en was hier dan ook wel de hele dag zoet mee. Heel veel styling meegenomen, en ook eigenlijk alles bijna gebruikt. Van Canvas schilderij, tot een mooie oplossing voor de zeepdispenser. Had aan alles gedacht, al zeg ik het zelf.


Ontzettend genoten van deze ervaring, met name door de reacties die ik direct van klant (thuiswerkend) ontving. Maar nu dan jullie reactie, hieronder wat before-and-afters ... wat vindt jij ervan?
Gaat je woning in Nijverdal of omstreken spoedig in de verkoop en heb je echt nog wel wat hulp nodig bij de presentatie ervan? Neem vrijblijvend contact met me op, ik biedt verschillende pakketten, zoals hieronder in mijn flyer is te lezen.

92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze


bottom of page