top of page

Kantoorpand in Delft

Voor een bouwbedrijf mag ik een kleurenplan maken voor een kantoorpand in Delft.

Vond het erg moeilijk om hierin een eerste stap te maken,

zodoende dat ik uitkwam op 5 voorstellen 😅


Heb natuurlijk eerst allerlei inspi bekeken op Pinterest.

Al mijn favo office-plaatjes verzameld en deze gegroepeerd, door ze in

moodboards te plaatsen.


Toen mijn Farrow and Ball kleurwaaiers erbij gepakt en zo de juiste kleuren bepaald.


Omdat een bedrijfspand toch wel wat anders is dan slechts een woonkamer,

wilde ik het kleurenspectrum zeker niet te klein houden. Krijg je toch meer gelaagdheid en warmte van in een grote ruimte. Ook kun je de kleuren of verschillende soorten wandbekleding gaan gebruiken om te 'signen', het aanduiden van een bepaalde ruimte.


Hieronder dan ook het resultaat, ben benieuwd wat jij ervan vind, maar vooral benieuwd welke keuze de klant gaat maken.

Zelf vind ik er veel mooi, maar de 5e is toch echt mijn favoriet, voor deze klant. Het is een technisch bedrijf, vindt zodoende het donkerblauw in samenhang met zwart/wit en oker heel passend. Er zit ook een VR ruimte in het pand, hoe tof zou het zijn als deze volledig donkerblauw (incl plafond) zou worden?!
25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page