top of page

Start DE STIJLSCHUUR


Mijn naam is Inge Schuurman en ik ben vanaf september 2021 gestart met

De Stijlschuur. Daarvoor werkte ik als marketeer voor een ondermode merk, hier in Twente. Na 16 jaar trouwe dienst en een burn out periode, is het vlammetje voor dit werk helaas

uit gegaan. Dus tijd voor iets anders.


Iets waar ik weer met passie aan kan werken, en die passie heb ik vooral ook voor styling.

En dan met name 'styling in de breedste zin van het woord'. Kleuren, materialen, vormen, composities, trends en dat alles in een mix om tot de mooiste 'presentaties' te komen. Onder presentaties valt voor mij dan ook best veel; Productpresentaties, etalages, interieurs, content, beursstands .... eigenlijk alles wat mooi in harmonie kan plaatsnemen in een ultiem eindplaatje.


Met mijn online activiteiten hoop ik mensen te gaan inspireren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes en beslissingen op het gebied van interieur en stijl.


135 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentário


Robert S Man
Robert S Man
08 de set. de 2021

Ik weet zeker dat je de kwaliteiten hebt als stylist, op al de terreinen die je benoemt. Veel succes & hoop dat je krijgt wat je verdient!

Curtir
bottom of page