top of page

Mijn dream woonkamer ... voor nu even dan :)

Had weer eens zin om een moodboard met jullie te delen.

Ditmaal een voor mezelf beoogde nieuwe woonkamer ... niet dat die er nu direct gaat komen ... maar desalniettemin ben ik straks voorbereid als dit wel aan de orde is!


Ik heb voornamelijk 'geshopt' bij HK Living, Made.com, Studio Henk en Arte Walls.

Maar wat ook echt een eyecatcher kan zijn in je interieur is een lamp van Oud & R-style. Zij tovert mooie vintage vazen om tot echte parels van lampen, met kleurrijke lampenkappen.

Als je dus iets unieks aan je interieur wil toevoegen, is dit mijn dikke vette tip!
De kleuren die ik op de wanden zou gebruiken zijn de 2 lichte tinten. De 'lichtste muren' (waar meeste licht op valt) roze en de andere muren de beige kleur. Deze kleur zou ik ook op het plafond gebruiken, welke echt niet meer wit kan blijven!


En dannnnnn de statement wall; Weet nog niet welke wand dit zou moeten worden, maar denk de kopse kant van onze woonkamer, deze zou ik in ieder geval behangen met het prachtige grafische behang van Arte Walls. Ook een dikke vette tip, Arte Walls is niet goedkoop, maar heeft echt zo mega veel keus aan schitterend hoogwaardig behang,

dat je bijna niet kan kiezen.


Als zitmeubels ga ik eens niet voor die hoekbank, die de meeste mensen nu wel in huis hebben staan. Ook niet de hippe 'ronde' variant, nee ik ga meer voor een 'dikke' bank.

Heb toch altijd het idee dat zoiets het meest comfortabel zit. Deze mooie beige bank is van Studio Henk. Naast de bank ook 2 leuke fauteuils van HK Living, 1 in een contrasterende kleur om meer diepte in het geheel te krijgen. De andere mooi licht van kleur, rustig passend in het geheel. Ook het dessin-kussen is van HK Living.


En dan het kunstwerk, de salontafel en de wandlamp zijn alle van Made.

Kunst zorgt ook voor meer diepte, de wandlamp is gewoon dropdead gorgeous en de salontafel is lekker groot, zodat je er ook andere gezellige dingen op kan stylen ...

because that's what I love!

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page