top of page

U-Elementen buitenbank

Bijgewerkt op: 5 sep. 2022

Leuk zo'n houten bankje buiten...

Je neemt in de winter niet de moeite deze binnen te zetten en ook het schilderen ieder voorjaar, wil niet echt lukken. Eindstand; een verweerd zielig wit afgebladderd bankje ... waar nu ook echt gaten in vallen.


Eentje die nog steeds een functie vervult, met een paar zitkussens erop zie je niet dat ie al zo vergaan is. Skeelers aantrekken, leuk styling hoekje maken, gezellige plantjes op zetten, kind afdrogen na het zwemmen, etc. Mijn gezin gebruikt deze buitenbank intensief.


Tijd dus voor een meer duurzame oplossing, dan die houten variant.

Mijn zoektocht bracht me bij U-elementen. Heb deze bij #karwei aangeschaft, en had ook nog eens 30% korting deze week. De U-elementen zijn gemaakt van beton en zullen dus niet snel vergaan, precies wat ik zoek! Zal ze wel eens moeten 'poetsen', maar dat neem ik wel voor lief; met een hogedruk spuit kom je volgens mij ook een heel eind.


Om deze betonnen elementen een beetje meer kleur en stijl te geven, heb ik mij uitgeleefd bij de #Jysk. Wat hebben ze daar leuke betaalbare styling. Gezellige zitkussens in diverse printjes, ben dol op mixen van printjes. En dan het liefst iets grafisch met iets organisch. Een paar andere kussens en een mooi gestikte deken en het plaatje is voor mij nu compleet. Handig om er ook een mand bij te hebben, kun je de kussens 's avonds netjes ergens binnen leggen.


Nieuwe eindstand; Een superleuk bankje, die er erg gezellig uitziet en ook nog eens tegen een (weer)stootje kan, voor net iets meer dan 200 euro. Helemaal happy!19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page