top of page

Winkelstyling voor Auping

Enige tijd geleden ben ik gestart met het stylen voor Auping.

Ik bezoek voor Auping hun dealers, om daar de presentaties te optimaliseren.


Plat gezegd is dat dan bedden opmaken.

Maar in de praktijk is het gelukkig meer. Je moet daarnaast ook kijken of alle POS / PPS materialen op orde zijn. Dat zijn bijvoorbeeld; prijskaarten, posters, stalen in de stalenwand, etc. Alles moet in lijn zijn met hoe Auping dit voor ogen heeft.


Persoonlijk vindt ik het een goede zaak, dat je als merk zijnde daar grip op houdt.

Vooral omdat iedereen anders is .... dus iedere winkelier is anders en zal ook je merk op een andere manier presenteren. Dit wil je natuurlijk zo uniform houden als merk zijnde ... en zodoende mag ik Auping daarbij helpen.


Heb er enorm veel plezier aan, ik bezoek 2 Auping dealers op een dag en merk dat iedere winkel anders is. Wat het natuurlijk vooral interessant en intrigerend maakt zijn al die verschillende mensen waar ik mee te doen krijg.


Ook heb ik al een echte goede truc geleerd, wil jullie deze niet onthouden;

Als je je opgemaakte bed met een plantenspuit naloopt op plooien/vouwen, deze besprenkeld met water, verdwijnen de plooien/vouwen als sneeuw voor de zon. Hoezo dekbedovertrekken strijken ....Life hack!


Hieronder een paar before and after foto's van de door mij opgemaakte bedden.
45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page