top of page

WOONMAAND oktober 2021

Oktober is wat mij betreft dé maand waarin ik mij graag weer terugtrek in mijn woonkamer.

Heb geaccepteerd dat de zon niet meer veel zal gaan schijnen, en buiten zitten geen optie meer is. Stiekem hou ik ook wel weer van de eerder donker wordende avonden,

waarbij gezellig alle sfeerlampjes in huis aan gaan.


Heb zodoende een leuk idee voor deze WOONMAAND bedacht;

Als ik nu iedere week van de woonmaand 2021 een actuele interieur stijl uitlicht

en hier een moodboard bij maak + ook een 'where to buy' overview (shoppinglist).

Is dat voor jou als lezer alleen maar heel gemakkelijk en dus leuk lijkt me :)


Hoop jullie hiermee te inspireren en natuurlijk een beetje te laten zien

wat ik in mijn mars heb. Mocht je een meer gepersonaliseerde moodboard (afhankelijk van welke meubelen je precies benodigd bent, en hoeveel ruimte je hebt, etc) + shoppinglist van mij wensen? Leuk! Neem dan vooral vrijblijvend contact met me op.


Ik zal deze 'dienst' gelijk even toevoegen aan de website, gaat kosten € 100,-

Vindt persoonlijk erg belangrijk dat het geen 'godsvermogen' hoeft te kosten om een nieuw interieur te creëren. Met goede communicatie, goed (onafhankelijk) zoekwerk en eventueel aanpassing van slechts enkele details, krijg je al een hele nieuwe uitstraling in jouw huis.


Voor deze eerste week van de woonmaand heb ik gekozen voor de stijl JAPANDI.

Zie dan ook bijgaande moodboard en 'where to buy'

....enjoy your home :)


37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page